Support

Support

If it's not on fire, it's a software problem...

Apple, Mac, Mac Support, Support, IT, IT-Konsulent, Apple Certificeret,

Matthiesens har en af branchens mest erfarne konsulenter omkring Apple produkter. Med specifik detailviden indenfor macOS og macOS Sharing, iPad, iPhone og IOS, suppleret med 30 års erfaring, giver det et enestående indblik i kundens behov.


Konfiguration af grafiske arbejdsstationer med Apple programmer, Adobe programmer, MS Office 365 m.m., samt løsning af problematikkerne omkring disse er en vigtig del af servicen, der sikrer kunden lang oppetid og færre mistede produktive timer.


Netværksopbygning med en eller flere lokaliteter samt DMZ, VPN og FTP. Undersøgelse af WiFi dækning og flaskehalse, er ligeledes opgaver vi udfører.

Integrering af macOS i blandet netværk, håndtering af brugerrettigheder i forbindelse med Microsoft AD og server storage, er en naturlig del af servicen. Mere komplicerede Windows og MS Server opgaver udføres i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner.


Matthiesens har et indgående kendskab til fotohåndtering, billed-behandling, grafiske arbejdsprocesser og meget mere, og kan i den forbindelse yde support eller blot vejledning i forbindelse med køb af programmer såvel som udstyr, så kunden undgår fejlkøb.


Kontakt os for din næste opgave - hvad enten du kontakter os som privat person eller virksomhed.