Caching Server

Caching Server

Effektiv opdatering af apps og systemer...

Serveren


Med et stigende antal iPads, iPhones og Macs oplever mange skoler og virksomheder en øget belastning af internet båndbredden, specielt i forbindelse med system og App-opdateringer.


En Caching Server kan hjælpe med at sikre, at alle enheder er opdateret medens Internet båndbredden forbliver næsten uberørt.


Caching Serveren opbevarer software, der distribueres af Apple via internettet, første gang en enhed henter dem. Alle softwareopdateringer, AppStore køb, iBook og iTunes download, og internet Recovery software til iPads, iPhones og Macs kan efterfølgende leveres hurtigere uden at belaste Internet båndbredden.

Driften


Caching Serveren kræver stort set ingen vedligeholdelse efter etablering, er billig i drift ca. 40W og kan administreres med standard VNC opkobling. Man kan få en mail når der er opdateringer til Serveren og certifikaterne skal opdateres - det er det.


Jo flere macOS og IOS enheder der findes på det lokale netværk, des vigtigere er det, at etablere en Apple Caching Server.


Matthiesens leverer, opsætter og installerer løsningen. Efter installation gennemgår konsulenten funktionaliteten med de administrative brugere, så de på egen hånd er i stand til at vedligeholde enheden baseret på “best practice”.

–––––––––––––––––––––––––––––––  o O o  ––––––––––––––––––––––––––––––– 

Enkelt Subnet

Multi Subnet