Opgaver

Opgaver

De rigtige løsninger...

Apple, Mac, Mac Support, Support, IT, IT-Konsulent, Apple Certificeret,

Mobile Device Management


Med den rigtige løsning er det nemt at planlægge udrulning af iPhone, iPad og macOS enheder.

En MDM løsning giver høj sikkerhed, let administration af et stort antal enheder og er en kosteffektiv løsning.


Mobile enheder findes i privaten, men i endnu større omfang i virksomhederne, hvor sikkerheden er den store udfordring. Med en MDM løsning kommer sikkerheden i fokus, uden at det går ud over medarbejderens effektivitet.

Apple Caching Server


Hvad enten det er skole, kontor miljø, hjemmekontor, privat bruger eller andet, er det usandsynligt, at der er tænkt på at etablere en Apple Caching Server. Så hvad skal man med en “Apple Caching Server”.


En Apple Caching Server kan hjælpe med at sikre, at alle enheder er opdateret mens Internet båndbredden forbliver næsten uberørt.

Caching Serveren fremskynder download af software, der distribueres af Apple via internettet. Den cacher alle softwareopdateringer, AppStore indkøb, iBook download, iTunes download, og internet Recovery software til Mac OS og iOS-enheder.

Deployment


Det er ikke let at implementere software til flere systemer, især når it-administratoren ikke har et automatiseret værktøj.
Udførelse af opgaver såsom softwareinstallation og afinstallation/sletning indebærer også

en masse processer, der kan kræve tid og kræfter til it-administratorer.


En MDM løsning gør udrulning af sytem og software til næsten alle enheder problemfri ved at give IT-administratoren mulighed for at udføre automatisk softwareinstallation og afinstallation med et enkelt klik. Desuden kan implementering udføres eksternt såvel som automatisk.